… naturligvis fem driftige sønderborgske virksomheder. EY har analyseret offentlig tilgængelige regnskaber og har fundet de 5 virksomheder, der kandiderer til titlen som Sønderborg Vækstvirksomhed 2018. Her får du en kort præsentation. Til Årets Business Event den 6. december på Det Blå Gymnasium vil statsaut. revisor Allan Schøne begrunde og uddybe nomineringen for afslutningsvis at kåre Sønderborg Vækstvirksomhed 2018. Tilmeld dig her.

 

Charles Ginnerskov, COO fra ipnordic A/S betoner, at det er virksomhedens dygtige og engagerede medarbejdere, der har haft størst betydning for virksomhedens udvikling. Medarbejderne er og har altid været tæt på kunderne, de tænker nyt og kreativt og har i virksomhedens levetid aktivt bidraget til at innovative telefoniløsninger til erhvervslivet.

CEO Thorben G. Jensen har tidligere udtalt, at med kollegerne i front – såvel i annoncering som i kundeservice – har ipnordic skabt et stærkt brand og et godt sted at arbejde.

Det er 4. år i træk, at ipnordic er nomineret som Sønderborg Vækstvirksomhed. Den allerførste nominering udløste titlen som Sønderborg Vækstvirksomhed 2015.

 

Kallehave Stål & Montage ApS er for andet år i træk nomineret som Sønderborg Vækstvirksomhed. Et hurtigt rul ned over virksomhedens Facebookside dokumenterer stor aktivitet både lokalt og rundt om i landet. Virksomheden er ordreproducerende og har egen tegnestue, der kan visualisere kundernes ønsker.

Hotel Alsik er Kallehaves hidtil største projekt. Lokalt er Kallehave bl.a. leverandør til den nye bygning ved Alsion ligesom Kallehave også skal lave den 32 meter lange gangbro, der skal forbinde Hotel Alsik og kollegiet på Nørre Havnegade.

Kallehave Stål & Montage ApS har i august fået Bisnodes højeste kreditværdighed – trippel A og er blevet optaget på Finansiel Times liste over de 1000 hurtigst voksende virksomheder i Europa – FT1000.

 

Petersen Tegl A/S blev i 2017 kåret som Sønderborg Vækstvirksomhed og er igen i år nomineret til titlen. Petersen Tegl har stærke samarbejder med arkitekter rundt om i verden og har leveret specialsten til internationalt berømmede bygningsværker.

Teglværksejer Christian A. Petersen, som er syvende generation i virksomheden fortæller, at virksomheden har leveret specialsten til 46 lande i verden, herunder USA, hvor der er leveret sten til 13 forskellige stater.

Teglværksejeren betoner, at virksomhedens udviklingsafdeling består af alle medarbejdere i virksomheden. Petersen Teglværk er præget af et tillidsfuldt miljø, hvor alle kan bidrage med gode ideer.

 

Lodam Electronics A/S, som i oktober 2018 fejrede 50 års jubilæum, er en af årets fem nominerede virksomheder til titlen som Sønderborg Vækstvirksomhed. Lodam producerer intelligente, højteknologiske styringer til kl, varme og ventilation med fokus på omkostnings- og energieffektivitet.

Virksomhedens aktiemajoritet blev i 2007 overtaget af tyske Bitzer, som er en familieejet koncern. Direktør Henning Højberg Kristensen har tidligere udtrykt tilfredshed med at være en del af en familioevirksomhed med et langsigtet perspektiv.

En konsekvent eksekveret strategi – vækst skal komme fra innovative løsninger – har sikret Lodam flotte resultater – også i forhold til kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed. Lodam er flere gange blevet kåret som en af de bedste arbejdspladser i Danmark.

 

Niko-Servodan kan levere intelligent lysstyring, der optimerer lysforholdene og samtidig reducerer elforbruget – uanset om det handler om private boliger eller erhvervslokaler”, fortæller Allan Pilgaard-Jensen, Director Product Management Sensors.

Hovedforretningen hos Niko-Servodan er sensorer, der registrerer bevægelse og regulerer lyset. Virksomheden, der har 70 medarbejdere, arbejder ud fra devisen om, at innovation i såvel produkt- som markedsudvikling er vigtig for alle virksomheder. Specifikt for Niko-Servodans nye produktserie har et tæt samarbejde med rådgivende ingeniører, installatører og grossister haft stor betydning for udviklingen af et innovativt koncept, som gør arbejdsgangen hurtigere og mere effektiv, når der installateres lysstyring. Niko-Servodan har samtidig stort fokus på at opnå yderligere vækst gennem udviklingen af nye europæiske markeder, hvor det primære marked hidtil har været Norden. Niko-Servodan er således sensor kompetencecenter for Niko Group, som opererer i både Central-, Vest- og Nordeuropa.

Til Årets Business Event den 6. december bliver det afgjort, hvorvidt det bliver Lodam Electronics A/S, ipnordic A/S, Kallehave Stål & Montage ApS, Petersen Tegl A/S eller Niko-Servodan A/S, der løber med titlen som Sønderborg Vækstvirksomhed 2018. Tilmeld dig her.