Opstartsmøde for nyt lokalt e-handelsnetvæk

Nyt lokalt e-handels netværk søsættes.

Opstart af lokalt e-handelsnetværk – 5. februar 2019

 

Har du gang i e-handel, og kunne du tænke dig at dele erfaringer og udfordringer? Så er det nye e-handels netværk måske noget for dig.

 

Sønderborg Vækstråd vil sammen med de lokale e-handelsvirksomheder skabe et uformelt forum, hvor relevante emner i forhold til videreudvikling og optimering tages op, sådan at du som deltager får et brugbart udbytte fra netværket.

 

Opstartsmøde afholdes tirsdag den 5. februar 2019 kl. 17 – 20 på Ellegårdvej 36, Sønderborg

 

Tilmelding og yderligere info – kontakt Michael Mørch på micm@sonderborg.dk / 8140 3216.

Tilmeld dig her og modtag nyheder fra Sønderborg Vækstråd

Sønderborg Vækstråd respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Din tilmelding til nyhedsbrevet er din samtykke til at vi kan bruge dine data til udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til arrangementer fra Sønderborg Vækstråd. Dine data vil i den forbindelse står registreret i MailChimp, som vi bruger til håndtering af nyhedsmails.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via linket, du finder nederst i et hvert nyhedsbrev fra Sønderborg Vækstråd, eller ved at sende os mail.

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177