Eksport og markedsudvikling

Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov. Derfor indledes enhver ydelse af Sønderborg Vækstråd med en briefing hos dig, hvor du fortæller vores konsulent både bredt om din virksomheds forretning, og hvorfor du tænker, at det netop er en styrket eksport og markedsudvikling, der kan øge væksten i din virksomhed. Under briefingen taler vi om forskellige muligheder, og efter mødet modtager du et debrief på mail. Debriefet fortæller, hvad vi har talt om, og det skitserer en løsning for dig. Som en del af løsningen estimerer vi også, hvad det vil kræve af tid for dig eller andre i din virksomhed. Det er nemlig vigtigt at få tilrettelagt et forløb, hvor vi er sikre på, at du også kan investere tiden til at omsætte ny viden og nyt værktøj i din virksomhed.

Fokus på Tyskland

Vores arbejde med eksport og markedsudvikling er fokuseret på Tyskland. Vi har særligt gode forudsætninger i grænselandet, og med regeringens nye Tyskland-strategi er der skabt en række nye muligheder for økonomisk støtte og rådgivning i det offentlige system.

Vi udbyder fyraftensmøder til inspiration, og vi arbejder sammen med både offentlige og private rådgivere, der dækker forskellige behov. Blandt vores offentlige samarbejdspartnere er Eksportrådet, Ambassaden i Berlin, House of Exporters og WiREG i Tyskland.

Mange af vores samarbejdspartnere har også relevante ydelser til andre markeder end Tyskland.

 

Læs også om

Kontakt

Michael Hamann

Virksomhedschef

2016 5202 (mobil)
mijh@sonderborg.dk

Vil du starte egen virksomhed?

Vi yder særlig hjælp til iværksættere i vores datterselskab Sønderborg Iværksætter Service (SIS). Deres ydelser og kontaktoplysninger findes på SIS’ egen hjemmeside.
Ydelser i SISKontakt SIS