Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Effektiv og billig markedsføring med Facebook & Instagram

24. oktober 2019 @ 09:00 - 16:00

Workshoppen udbydes af Destination Sønderjylland, den 24.oktober 2019 og er målrettet dig, der er indehaver af en mindre turismevirksomhed, og som ønsker mere viden om og flere konkrete værktøjer til markedsføring på de sociale medier.

Hovedomdrejningspunktet i workshoppen er brugen af Facebook og Instagram til effektiv og billig marketing. Kurset er meget praktisk. Derfor vil du som deltager arbejde med lige netop dine muligheder på Facebook og Instagram – naturligvis under kyndig vejledning.

Du lærer bl.a. at bruge segmenteringsværktøjerne på Facebook til at ramme din målgruppe og hvordan du billigst igangsætter online kampagner.

Du kan læse mere og tilmelde dig workshoppen HER.

Vigtigt info før du tilmelder dig

Ovenstående workshops er udviklet i samarbejde med Dansk Kyst og Naturturisme. For at kurset er gratis for dig (du betaler blot med din tid) stilles der et par krav til dig som deltager:
1. Din virksomhed skal være en SMV-virksomhed, dvs. have en omsætning under 375 mio. kr. og en balance på under 325 mio. kr.
2. Du skal have direkte salg til turister
3. Du skal have en forretningsplan/vækstplan

Forretningsplanen/vækstplanen skal du sende til Destination Sønderjylland inden kursusopstart. Der er ingen krav til hvordan den ser ud. Hvis du er i tvivl om planen duer eller ikke ønsker at sende den du har, kan du trykke HER for at udfylde en forretningsplan/vækstplan formular.

Har du spørgsmål eller kommentarer til nedenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på info@dssj.dk.

Detaljer

Dato:
24. oktober 2019
Tidspunkt:
09:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Aabenraa

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177