Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EY´s overbliksseminar

januar 10 @ 08:00 - 12:00

EY inviterer dig til det årlige overbliksseminar, hvor de sætter fokus på aktuelle emner inden for bl.a. skat, regnskab, moms og ansættelsesret. Traditionen tro er seminaret velbesøgt – så deltag og styrk dit netværk – og få overblik over nyhederne!

Seminaret for virksomhedsejere og -ledere, økonomi- og regnskabschefer, controllere og andre med interesse i at være på forkant med udviklingen i og lovgivningen for dansk erhvervsliv.

Du vil denne gang kunne høre om:

Regnskabsnyt
EY giver et hurtigt overblik over og indsigt i den seneste udvikling i fortolkninger af årsregnskabsloven samt øvrige områder af særlig relevans for den kommende regnskabssæson.

Selskabs- og personskat
Få en opdatering på selskabs- og personskatteområdet indeholdende udvalgte dele på lovgivningsområdet, praksis, aktuelle fokusområder hos Skattestyrelsen mv. Se også på regeringens lovkatalog, herunder især hvilke stramninger der i øvrigt er bragt i forslag.

Moms og afgifter
EY fortæller kort om ændringer i momsreglerne og praksis, herunder Quick fixes fra 2020, fast ejendom og holdingselskaber.

Ansættelsesret og ny ferielov
Der sættes fokus på de vigtigste afgørelser og ny lovgivning, som arbejdsretten har budt på i 2018/19. EY vil særligt koncentrere sig om den nye ferielov og de mange ændringer og spørgsmål, den skaber.

GDPR
Med de seneste afgørelser og udtalelser fra de europæiske datatilsyn har man nu konkrete eksempler på, hvor meget der kræves af virksomhederne. Sikkerhedsbrud kan ikke undgås, men det skal kunne dokumenteres, at virksomhederne som dataansvarlige har nedbragt risikoen.

Effektivisering af administrative processer
Få dybere indsigt i mulighederne for effektivisering af virksomhedens administrative processer i og omkring økonomisystemet med henblik på tidsbesparelse samt øget fokus på værdiskabende tiltag.

Mød en hacker – og bliv klogere på cybersikkerhed
Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden, og digitaliseringen er et afgørende middel både for udviklingen af den offentlige sektor og for private virksomheders vækst og konkurrenceevne. Tilliden til sikkerheden i den øgede digitalisering er afgørende for den fortsatte digitale udvikling af vores samfund – og denne tillid bliver sat på prøve, idet vi konstant oplever, at hackere skaffer sig adgang til virksomheders og myndigheders IT-systemer. Vi skal møde en såkaldt ”white hat hacker” som bl.a. gi’r os en guidet tur i de cyberkriminelles underverden – alt med henblik på at vi bliver bedre til at forebygge og opdage cyberangreb.

Program:

Kl. 08.15 Kaffe og rundstykker
Kl. 08.30 Velkomst og indledning
Kl. 08.40 Regnskabsnyt
Kl. 08.50 Selskabs- og personskat
Kl. 09.30 Moms og afgifter
Kl. 10.00 Pause
Kl. 10.15 Nyt om ansættelsesret, ny ferielov og GDPR
Kl. 10.40 Effektivisering af administrative processer
Kl. 11.15 Mød en hacker
Kl. 12.00 Afslutning og sandwich/vand

Tilmeld dig senest den 9. januar 2020 kl. 12.00. Seminaret er gratis.

Tilmeld dig her!

Detaljer

Dato:
januar 10
Tidspunkt:
08:00 - 12:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

EY

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177