Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

Få din e-mail liste fyldt op

maj 6 @ 08:00 - 11:00

Værktøjskurser er et nyt gratis tilbud til iværksættere og virksomheder. Et værktøjskursus er et 3-timers program med et afgrænset og relevant emne, hvor målet er, at deltagerne går fra kurset med konkrete værktøjer til at løse tilsvarende opgaver i egen virksomhed.

Forudsætninger for at deltage på kurset er at du har lidt erfaring med Facebook og WordPress.

Du vil lære, hvordan du skaffer relevante leads via Facebook og din hjemmeside, prøver at opsætte relevante plugins, så dine leads automatisk kommer over i et e-mail flow. Du vil også lære at arbejde med dine e-mails i forhold til “look alike audience”

Underviser Henrik Lindegaard, Byro&Co

Tilmeld dig her!

Detaljer

Dato:
maj 6
Tidspunkt:
08:00 - 11:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Sønderborg Vækstråd
Ellegårdvej 36
Sønderborg, Danmark 6400 Denmark
Telefon:
79306177

Arrangør

Sønderborg Vækstråd
Telefon:
79306177
E-mail:
info@sonderborg.dk

Tilmeld dig her og modtag nyheder fra Sønderborg Vækstråd

Sønderborg Vækstråd respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Din tilmelding til nyhedsbrevet er din samtykke til at vi kan bruge dine data til udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til arrangementer fra Sønderborg Vækstråd. Dine data vil i den forbindelse står registreret i MailChimp, som vi bruger til håndtering af nyhedsmails.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via linket, du finder nederst i et hvert nyhedsbrev fra Sønderborg Vækstråd, eller ved at sende os mail.

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177