Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

First Mover Morgenmøde

13. september 2019 @ 08:00 - 09:30

Kom til First Mover Morgenmøde og hør om, hvordan produktlyde påvirker brugerne, og hvordan du kan optimere dit produkt gennem bedre lyd.Der vil være kaffe og morgenbrød fra kl. 8.00 Selve morgenmødet starter kl. 8.15 Det er gratis at deltage i morgenmødet, men tilmelding er nødvendig.

Lyd har stor betydning for kundeoplevelsen
Lyden af et produkt, når det anvendes, er i stigende grad et vigtigt konkurrenceparameter i kampen om kunderne. En god produktlyd er dog meget mere end en reduktion af decibel – kunderne efterspørger en behagelig lyd, som matcher den lyd, de rent faktisk forventer at høre fra produktet.
På First Mover Morgenmødet sættes der fokus på, hvordan virksomheder aktivt kan arbejde med at designe lyden af deres produkter. Den helt rigtige lyd kan være med til at højne kvaliteten af et produkt og gøre det mere konkurrencedygtigt.

En dialog mellem teori og praksis
Oliver Niebuhr, lektor og taleforsker ved Mads Clausen Instituttet, vil starte morgenmødet med at give et indblik i, hvordan mennesker opfatter lyd, og hvordan viden og læring fra taleforskning kan anvendes, når maskinelle produktlyde skal designes. I den nye bygning hos Center for Industriel Elektronik på SDU i Sønderborg er der indrettet et laboratorium, hvor der sættes fokus på lyd – lige fra reduktion og design af robot- og maskinlyde til stemmeanalyse i taler og forhandlinger. Dernæst vil Oliver Niebuhr fortælle om det aktuelle samarbejde med LINAK.

Peter Gravesen, Senior Technology Program Manager ved LINAK, vil følge op med at fortælle, hvordan LINAK aktivt arbejder med at designe lyden af deres aktuatorer. LINAK har nedsat en medarbejdergruppe, der indsamler viden om lyd, opbygger kompetencer indenfor lyd og skaber en intern fælles forståelse for og et sprog for, hvad en god aktuatorlyd er. Samarbejdet med Oliver Niebuhr fra Mads Clausen Instituttet er næste skridt i at designe fremtidens aktuatorlyd hos LINAK.

Der vil være tid til spørgsmål og diskussion efterfølgende.

 

Tilmeld dig her!

Detaljer

Dato:
13. september 2019
Tidspunkt:
08:00 - 09:30
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

SDU

Sted

Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177