Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fra verdensmål til vækst

26. september 2019 @ 12:00 - 17:00

Vi stiller flere og flere krav til vores omgivelser, når det kommer til bæredygtighed og miljø, og det kan være en stor udfordring for virksomheder at leve op til. Men en række lokale virksomheder fra Sønderjylland har brugt verdensmålene som et redskab til at opnå vækst og en synlig grøn profil.

Bliv klædt på til selv at skabe vækst med verdensmålene
D. 26. september inviterer Sønderborg Vækstråd, Erhvervshus Sydjylland og CLEAN din virksomhed til temadag om, hvordan du selv kan bruge verdensmålene til at skabe vækst. For tænk hvis man kunne gentænke dine produkter, så de fik en længere levetid? Eller hvad hvis dét at bruge verdensmålene aktivt kunne skabe en tættere relation til dine kunder, så de ikke vælger dine konkurrenter næste gang? Eller noget helt tredje?
Fra kl. 12-17 bliver du introduceret til, hvordan du kan bruge verdensmålene som løftestang til vækst – og høre inspirerende oplæg om, hvordan andre lokale virksomheder allerede har gjort det samme; bl.a. SwipBox, Maacks, Eegholm og Fiqtiv. Dagen sluttes af med netværk og bobler.

Læs programmet her.

Faktaboks
Hvad er FN’s verdensmål?
Verdensmålene er en guideline for, hvordan vi frem mod 2030 kan skabe bæredygtig udvikling. 17 mål og 169 delmål forpligter alle FN’s medlemslande til at bl.a. sikre uddannelse og sundhed til alle, bæredygtig økonomisk vækst, reducere ulighed og bekæmpe fattigdom og sult. Bliv klogere på verdensmålene på www.verdensmaalene.dk.

Tilmeld dig her!

Detaljer

Dato:
26. september 2019
Tidspunkt:
12:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangører

Sønderborg Vækstråd
Erhvervshus Sydjylland
CLEAN

Sted

Ellegårdvej 36

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177