Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

Generalforsamling i Vækstrådet

april 25 @ 16:00 - 19:00

effektivt salg

Foreningen Sønderborg Vækstråd indkalder alle medlemmer til ordinær generalforsamling torsdag den 25. april, kl. 16.00 på hotel Scandic i Sønderborg.

 

Dagsorden i henhold til vedtægterne:

 1. – Valg af dirigent og protokolfører
 2. – Formandens beretning og status på driften fra det forgangne kalenderår til efterretning
 3. – Årsregnskab med tilhørende revisionsberetning til godkendelse
 4. – Udviklingsplaner til efterretning
 5. – Valg af medlemmer til repræsentantskabet
 6. – Fastsættelse af medlemskontingent
 7. – Forslag til vedtægtsændringer (forslag er vedlagt indkaldelse som bilag)
 8. – Indkomne forslag*
 9. – Eventuelt

* Forslag fra medlemmer, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være fremsendt til bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen

 

Præsentation af en virksomhedscase og et indlæg om erhvervsstrukturen i Sønderborg

 • Kent Nielsen fra eStatistik indleder mødet med at give os en opdatering på erhvervsudviklingen og erhvervsstrukturen i Sønderborg set med ”statistiske briller”.
 • Efter Generalforsamlingen vil Nancy Gerber og Loddie Liv Dallgaard fra &Rum fortælle om deres rejse fra iværksætter til succesfuld design og indretningsvirksomhed. Se www.ogrum.dk

Tilmeld dig

Vi vil meget gerne vide, hvor mange vi bliver til generalforsamlingen. Derfor må du meget gerne tilmelde dig på forhånd, og senest den 22. april, ved at skrive til info@sonderborg.dk.  Skriv også i mailen, om du ønsker at deltage i middagen.

Venligst bekræft din deltagelse i generalforsamlingen og efterfølgende middag ved at besvare denne mail, senest den 22. april.

Detaljer

Dato:
april 25
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Hotel Scandic
Denmark

Arrangør

Sønderborg Vækstråd
Telefon:
79306177
E-mail:
info@sonderborg.dk

Tilmeld dig her og modtag nyheder fra Sønderborg Vækstråd

Sønderborg Vækstråd respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Din tilmelding til nyhedsbrevet er din samtykke til at vi kan bruge dine data til udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til arrangementer fra Sønderborg Vækstråd. Dine data vil i den forbindelse står registreret i MailChimp, som vi bruger til håndtering af nyhedsmails.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via linket, du finder nederst i et hvert nyhedsbrev fra Sønderborg Vækstråd, eller ved at sende os mail.

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177