Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lav en SoMe strategi

11. december 2019 @ 13:00 - 17:00

SoMe-strategi – succesfuld kommunikation kræver planlægning og strategi
Har du brug for hjælp til at komme i gang med brugen af de sociale medier? Eller mangler du tips til, hvordan du med fordel kan systematisere jeres SoMe-aktiviteter, så I får et større udbytte af dem? Så vil kurset her være noget for dig, da du vil lære at udfærdige samt implementere en effektiv SoMe-strategi.

Når du er færdig med dette kursus, kan du:

    • identificere de mest betydende faktorer for udvikling af en succesfuld SoMe-strategi
    • udvikle et kreativt udkast for en SoMe-strategi for din virksomhed
    • skabe en detaljeret og tilpasset plan for både SoMe-strategi og implementering i virksomheden
    • få tilført værdifulde kompetencer i implementeringsfasen, som bidrager til succes og omsætningsstigning i virksomheden

Hvem er kurset relevant for?
Kurset er for den SoMe-, kommunikations- eller marketingansvarlige. Uanset om du prøver dig lidt frem, har nøje planlagt, hvornår de forskellige typer af content skal postes eller ikke er hoppet ud i de høje SoMe-bølger endnu, vil kurset være relevant for dig.

Kurset henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som i bred forstand agerer inden for forretningsområderne oplevelseserhverv, design, energi eller sundheds- og velfærdsinnovation. Hvis man er i tvivl om hvorvidt man er i den rigtige målgruppe, så hjælper vi naturligvis med en afklaring heraf.

Undervisere
Svend Hollensen er lektor ved Syddansk Universitet, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse. Svend har praktisk erfaring med international marketing, og forsker i global marketing, relationsmarketing og internationalisering af virksomheder.

Peter Enger er ejer af virksomheden, Engergroup e-Business Consulting, og ekstern lektor ved Syddansk Universitet, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse. Peter har mange års erfaring med strategisk marketing, global e-business, organizational behavior og digital transformation. Peter vil gennem kurset bidrage med en praktisk og virksomhedsorienteret tilgang.

Kerstin Fischer er professor (MSO) ved Syddansk Universitet, Institut for Design og Kommunikation. Hun underviser i kommunikationsdesign, sociale medier og multimedial tekstproduktion. Hendes forskning fokuserer på, hvordan mennesker interagerer med forskellige teknologier, bl.a. robotter, intra- og internet.

Lotte Weilgaard er lektor ved Syddansk Universitet, Institut for Design og Kommunikation. Hun underviser og forsker blandt andet i virksomhedsterminologi og sprogteknologiske værktøjer. Lottes tilgang til kurset vil være praktisk og virksomhedsrelateret.

 

Tilmeld dig her!

Detaljer

Dato:
11. december 2019
Tidspunkt:
13:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark

Arrangør

SDU

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177