Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mersalg – Få 10 kr. mere pr. kunde

28. oktober 2019 @ 09:00 - 16:00

Workshoppen udbydes af Destination Sønderjylland og er skræddersyet dig der er ejer og/eller beslutningstager i en turismevirksomhed. Du skla have et mål om at ville sælge mere og du skal være villig til at udfordre dig til selv til at gøre tingene lidt anderledes. Det overordnede mål med workshoppen er at give din virksomhed mere omsætning pr. gæst ved at arbejde med kunderne på en struktureret måde – noget mange små- og mellemstore virksomheder sjældent formår.

Kurset er delt i to, med hjemmearbejde mellem hver workshop. Den første workshop finder sted d. 28.10.2019 i Sønderborg.

På del I skal du arbejde med de udvalgte produkter, som din virksomhed ønsker at sælge mere af. Første workshop handler om at udvælge, planlægge og kommunikere de tiltag der skal øge salget pr. gæst. Anden workshop afholdes i november og er evaluering af salg, udarbejdelse af processer samt at opsætte målstyring for nye tiltag.

Vigtigt info før du tilmelder dig

Ovenstående workshops er udviklet i samarbejde med Dansk Kyst og Naturturisme. For at kurset er gratis for dig (du betaler blot med din tid) stilles der et par krav til dig som deltager:

1. Din virksomhed skal være en SMV-virksomhed, dvs. have en omsætning under 375 mio. kr. og en balance på under 325 mio. kr.
2. Du skal have direkte salg til turister
3. Du skal have en forretningsplan/vækstplan

Forretningsplanen/vækstplanen skal du sende til os inden kursusopstart. Der er ingen krav til hvordan den ser ud. Hvis du er i tvivl om planen duer eller ikke ønsker at sende den du har, kan du trykke HER for at udfylde en forretningaplan/vækstplan formular.

Du kan tilmelde dig workshoppens del 1 HER!
Sidste tilmeldingsfrist er d. 21.10.2019 og der er et begrænset antal pladser på workshoppen.

Detaljer

Dato:
28. oktober 2019
Tidspunkt:
09:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Destination Sønderjylland

Sted

Sønderborg

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177