Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

IT-sikkerhedkursus – webinar 1

juni 4 @ 15:30 - 16:30

Webinar 1: Forstå cybertruslen og dine risici
I dette webinar afdækker og nuancerer vi udfordringerne i cyberspace for danske SMV’er. Kurset er anvendelsesorienteret med fokus på at finde konkrete steder, hvor din virksomheds it-sikkerhed kan forbedres.

Online kurset it-sikkerhed for virksomheder er et gratis tilbud til dig, der arbejder i en SMV, og som efterspørger enkle metoder til at forbedre din virksomheds it-sikkerhed – uden at det vælter budgettet. Kurset består af 3 korte webinarer, hvor “Forstå cybertruslen og dine risici” er første i række.
Forløbet henvender sig til alle, der direkte eller indirekte beskæftiger sig med it-systemer i små og mellemstore virksomheder. Det kan være ejere, ledere, projektledere, interne og eksterne medarbejdere eller rådgivere, som i forskellig udstrækning fx kan være ansvarlige for webshops, håndtering af klienters persondata, regnskabsførelse eller driftstabilitet.

Du behøver ingen særlige it-forudsætninger for at deltage i webinarerne. Det forventes ikke, at du har særskilt erfaring med it-sikkerhed.

Detaljer

Dato:
juni 4
Tidspunkt:
15:30 - 16:30
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

IT Univeristet i København

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177