Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SoMe Workshop – aflyst

april 21 @ 08:00 - 10:00

Hvad er marketing automation?
Marketing automation er automatisering af marketingopgaver. Formålet er at kunne kommunikere med et stort antal potentielle kunder på en målrettet måde uden at skulle gøre det manuelt, hvilket ville kræve noget mere end 24 timer i døgnet.

Marketing automation er i spil i hele processen, fra du giver noget værdifuld viden væk til en modtager, som kvitterer for modtagelsen med sin e-mailadresse og øvrige oplysninger, og gennem den videre dialog mellem jer. Lige indtil den automatiserede proces har ført dit lead langt nok i købsprocessen til, at en sælger skal overtage dialogen.

Lær om automation software, vi bruger hobspot, men der findes mange andre systemer man kan benytte der således gør det altså muligt at designe et workflow, hvor systemet så at sige klarer meget af det grove arbejde, hvis du ellers sørger for at fylde tanken med kvalitetsindhold og i øvrigt bygger gode og gennemtænkte flows.

Underviser
Henrik Lindegaard fra BYRO leder dig igennem workshoppen og du bliver også inviteret til at deltage i en Facebookgruppe for SoMe Workshop-deltagere. I denne gruppe kan du løbende stille spørgsmål om SoMe emner eller udfordringer.

Detaljer

Dato:
april 21
Tidspunkt:
08:00 - 10:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Ellegårdvej 36

Arrangør

Sønderborg Vækstråd
Telefon:
79306177
E-mail:
info@sonderborg.dk

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177