Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

Værktøjskursus: Selvledelse i balance

september 7 @ 08:00 - 11:00

– konkrete værktøjer til at skabe en arbejdsdag i balance

Det moderne arbejdsliv stiller ofte krav om, at vi er selvkørende og i stand til at planlægge og strukturere en effektiv arbejdsdag. Men hvordan gør man egentlig dét bedst? Hvad stiller man op med de arbejdsmetoder, man godt ved, man burde ændre, men som man bare ikke får flyttet? Og hvad med erfaringerne fra corona-nedlukningen? Måske har den givet nye erkendelser ift. hvornår og hvordan, man kan forbedre sin egen trivsel og produktivitet – eller det modsatte.

På dette værktøjskursus får du mulighed for at sætte spot på, hvad der er optimalt for dig, hvordan du med fordel kan tilrettelægge din tilgang og arbejdsdag, og hvilke faktorer, der er vigtige for, at du kan skabe et arbejdsliv i balance.

Du får også mulighed for at identificere de faktorer, du selv kan ændre på, og hvilke der er udefrakommende. På den måde adresserer du udfordringerne dér, hvor der kan gøres noget ved dem.

Om kurset:

  • Overblik over dine egne arbejdsrutiner
  • Indsigt i, hvad der er optimalt for dig ift. din energistyring
  • Forståelse for, hvornår din indsats kan forbedres ved egen hjælp, og hvornår den er betinget af andre
  • Konkrete værktøjer til at opnå dine mål
  • Kurset vil være en blanding af oplæg, dialog og egne refleksionsøvelser, og det er for alle interesserede.
  • Deltagelse er gratis, vi starter med morgenbrød kl. 8.00.

 

Oplægsholder
Krestina Jeppesen er indehaver af konsulentvirksomheden, MindMatter, der arbejder med stresshåndtering og team performance i virksomheder og organisationer. Hun har 20 års erfaring inkl. otte år som leder, og brænder for at skabe indsigt og udvikling i de organisationer, hun arbejder med, så ledere og medarbejdere tager ansvar for at skabe dét miljø, som de trives og præsterer bedst i.
Krestina er uddannet Cand.Merc IB og har suppleret med en lang række certificeringer inden for stresscoaching, organisations-psykologi, Garuda Fokusprofil og Team facilitator coach.

Tilmeld dig her!

Detaljer

Dato:
september 7
Tidspunkt:
08:00 - 11:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Domicilet, Ellegårdvej 36

Arrangør

Sønderborg Vækstråd
Telefon:
79306177
E-mail:
info@sonderborg.dk

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177