Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Værktøjskursus WordPress 2

februar 6 @ 08:00 - 11:00

På kurset lærer du at optimere din hjemmeside til Google og hvordan du skriver de rigtige ting til Google. Du vil få indsigt i oprettelse og integration af nyhedsbreve og sociale medier. Du kommer til at høre om WooCommerce og dets funktioner, bl.a. hvordan du kan skabe en online shop på din hjemmeside og hvor nemt det er. Til sidst vil vi komme ind på Google Analytics, undersøge hvor folk klikker på din side – og evt. hvor de springer fra?

Elementer på kurset

Søgemaskineoptimering (SEO): Lær meget mere om få optimeret din hjemmeside til google. Brug de rigtige søgeord til din forretning, få skrevet de rigtige ord på din hjemmeside og brug H1, H2 og H3 rigtigt.

Samspil mellem WordPress og dit nyhedsbrev: Sæt din hjemmeside op og optimer siden så du får lavet nyhedsbreve – optimer din hjemmeside og opdater indholdet jævnligt

Integration til sociale medier fra din side: Lav sammenspil mellem hjemmeside og dine sociale medier og opdater indhold der får potentielle kunder til at klikke sig fra det sociale medie ind på din hjemmeside.

Introduktion til webshop plugin WooCommerce: Lær at lave din hjemmeside til en forretning. Med woocommerce kan du lave din hjemmeside til en online shop – lær hvordan og hvor enkelt det er.

Mål på trafikken på din webside med Google analytics: Lav analyser, mål trafikken og lav stiktests med Google analytics og optimer din hjemmeside alt efer hvordan dine kunder agerer på din side.

 

Underviser er Henrik Lindegaard fra Byro&Co. Husk din PC.

Vi serverer et rundstykke kl. 8, når Henrik starter kurset.

 

Tilmeld dig her!

Detaljer

Dato:
februar 6
Tidspunkt:
08:00 - 11:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Ellegårdvej 36

Arrangør

Sønderborg Vækstråd
Telefon:
79306177
E-mail:
info@sonderborg.dk

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177