Aktivitetskalender

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Virtuel Karrieremesse

21. august 2019 @ 13:00 - 16:00

SDU’s virtuelle karrieremesse er et online event for syddanske virksomheder, der ønsker at rekruttere akademisk arbejdskraft.

Den 21. august kl. 13.00-16.00 afholder projekt KOMPAS i samarbejde med SDU Jobbank en virtuel karrieremesse (VCF=Virtual Career Fair), hvor du kan møde en masse spændende profiler, uden at skulle bruge tid på transport og opstilling af stand.

Hvis du sørger for at tilmelde dig og afsætter tiden i din kalender, kan du på dagen, når messen åbner, surfe rundt blandt alle tilmeldte studerende, nyuddannede og ledige – og indgå i dialog på chatten med dem der er relevante for netop din virksomhed. Du kan bl.a. sortere på uddannelse og interesseområder.

Deltagere der finder din virksomhed interessant, kan også vælge at åbne en samtale med dig.

For at få det optimale ud af at deltage og blive matchet med de mest relevante kandidater skal du forud for messen uploade relevante jobopslag til portalen. Det giver også de tilmeldte deltagere bedre mulighed for at forberede sig på din virksomheds behov og hvordan de bedst bidrage.

Messen er en oplagt mulighed for dig, der ønsker:
• Nem første screening af kandidater til en ledig stilling
• Indledende snak om samarbejdsumlighederne, som f.eks. løntilskudsordninger, praktik eller specialesamarbejde.
• Ærlig dialog med potentielle nye medarbejdere

Det står dig naturligvis frit for at aftale at ringes ved eller mødes med de kandidater du finder mest interessant.

På messen kan du møde akademikere primært fra SDU, og de forskellige fakulteter her. Du vil inden messen modtage en oversigt over deltagernes uddannelser.

EU-projektet KOMPAS betaler prisen for din deltagelse – det eneste du skal gøre til gengæld, er efterfølgende at udfylde en hurtig timeregistrering og besvare et kort spørgeskema omkring hvad du fik ud af at deltage.

Hvis det er din første virtuelle karrieremesse anbefaler vi dig at se denne videoguide.

Du vil også blive inviteret til et fælles webinar d. 7. august, hvor du får hjælp til de sidste forberedelser forud for eventet. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, eller har øvrige spørgsmål til oprettelsen, så kontakt Graduateland.

Hvis du i øvrigt har nogen spørgsmål, skal du endelig kontakte Lars Frank-Larsen (lfla@sdu.dk) eller Susan Nøttrup (sucn@sdu.dk)

Tilmeldingsfrist til SDU Virtuelle Karrieremesse er 5. august 2019 kl. 22.00. TILMELD DIG HER

Detaljer

Dato:
21. august 2019
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

SDU

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg (postadresse)
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177