Finansiering og generationsskifte

Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov. Derfor indledes enhver ydelse af Sønderborg Vækstråd med en briefing hos dig, hvor du fortæller vores konsulent både bredt om din virksomheds forretning, og hvorfor du er nået frem til behovet om finansiering eller et generationsskifte. Under briefingen taler vi om forskellige muligheder, og efter mødet modtager du et debrief på mail. Debriefet fortæller, hvad vi har talt om, og det skitserer en løsning for dig. Som en del af løsningen estimerer vi også, hvad det vil kræve af tid for dig eller andre i din virksomhed.

Generationsskifte

15 pct. af ejerlederne i Sønderborg-området er mellem 60 og 70 år. 6 pct. er over 70 år. Vi udbyder derfor hjælp til at lægge en plan for generationsskiftet i virksomheden. Med den plan kan vi i anonymiseret form desuden hjælpe med at formidle kontakten til potentielle købere. Det sker naturligvis intet uden en klar aftale med den pågældende ejerleder.

Finansiering

Vi har et godt formaliseret samarbejde med pengeinstitutterne i området. Herudover har vi også et godt samarbejde med en række offentlige instanser og fonde. Eksempelvis findes der en række støttemuligheder hos Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond, som ikke er i konkurrence med pengeinstitutterne, men kan påtage sig en højere risiko, så et pengeinstitut kan tilbyde en finansiering, som de ellers ikke kunne. Tilsvarende findes der en række fonde på både national og europæisk plan, som vi har gode erfaringer med.

Læs også om

Kontakt

Michael Hamann

Virksomhedschef

2016 5202 (mobil)
mijh@sonderborg.dk

Vil du starte egen virksomhed?

Vi yder særlig hjælp til iværksættere i vores datterselskab Sønderborg Iværksætter Service (SIS). Deres ydelser og kontaktoplysninger findes på SIS’ egen hjemmeside.
Ydelser i SISKontakt SIS