BLIV MEDLEM AF SØNDERBORG VÆKSTRÅD

Sønderborg Vækstråd er en medlemsbåret erhvervsforening, der samler lokalområdets virksomheder på tværs af brancher og størrelser.

Vi arbejder for at styrke vækst, jobskabelse og iværksætteri i Sønderborg-området. Det er meget vigtigt med en solid base af medlemmer, der repræsenterer et bredt udsnit af virksomhederne i hele Sønderborg Kommune.

Som medlem er du med til at sætte kursen på generalforsamlingen, og alle lokale virksomheder kan få gratis besøg og vejledning om forretningsudvikling.

Se medlemsoversigt her!

 

Gratis medlemskab for iværksættere!

Som iværksætter kan du være gratis medlem af Sønderborg Vækstråd, som Sønderborg Iværksætter Service er en del af. Du vil dog ikke have stemmeret på generalforsamlingen, men du vil indgå i et netværk med lokale virksomheder og organisationer, som du med stor sandsynlighed vil få et stort udbytte af at deltage i – både mens du starter din virksomhed og senere, når du har en veletableret virksomhed. Start-up medlemskab forudsætter, at dit CVR nummer har max tre år på bagen, eller at din virksomhed er lejer hos Sønderborg Iværksætter Service.

Årlige kontingentsatser
virksomheder/organisationer/myndigheder:
med op til 49 ansatte – 1000 kr.
med 50 til 99 ansatte – 2000 kr.
med 100 og flere ansatte – 3000 kr.

Ved at udfylde nedenstående indmeldelsesblanket, giver du Sønderborg Vækstråd samtykke til at kontakte din virksomhed ifm. erhvervsrelaterede nyheder (arrangementer, nyhedsbreve m.m.).

Hvis du på et tidspunkt vil tilbagekalde dette samtykke, er du velkommen til at kontakte Sønderborg Vækstråd på e-mail info@sonderborg.dk.

 

Indmeldelsesblanket

8 + 8 =

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177