Ledelses- og organisationsudvikling

Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov. Derfor indledes enhver ydelse af Sønderborg Vækstråd med en briefing hos dig, hvor du fortæller vores konsulent både bredt om din virksomheds forretning, og hvorfor du tænker, at det netop er en styrket ledelses- og organisationsudvikling, der kan øge væksten i din virksomhed. Under briefingen taler vi om forskellige muligheder, og efter mødet modtager du et debrief på mail. Debriefet fortæller, hvad vi har talt om, og det skitserer en løsning for dig. Som en del af løsningen estimerer vi også, hvad det vil kræve af tid for dig eller andre i din virksomhed. Det er nemlig vigtigt at få tilrettelagt et forløb, hvor vi er sikre på, at du også kan investere tiden til at omsætte ny viden og nyt værktøj i din virksomhed.

De rigtige specialister

Vores arbejde med ledelses- og forretningsudvikling bygger på at koble din virksomhed med den rigtige rådgiver eller mentor.

 

  • Vi har skræddersyet et kursusforløb for ejerledere, der giver praktiske værktøj og undervises af en erfaren virksomhedsleder. Kurset og især de værktøj man får med sig har vist sig at være meget populære.
  • Vi kan i samarbejde med Connect Denmark tilbyde et såkaldt springboard, hvor et panel af erfarne erhvervsledere forbereder sig på din problemstilling og giver konkrete råd og anvisninger.
  • I samarbejde med MoveMent kan vil tilbyde et mentorforløb, hvor vi matcher dig med en erfaren erhvervsleder, der har en relevant kompetence i forhold til din udfordring.
  • Der er i det offentlige system en lang række muligheder for økonomisk støtte og rådgivning til forskellige udviklingsforløb, der kan øge væksten i din virksomhed. Der kommer løbende nye programmer, så det vil være op til en konkret vurdering, om der er noget relevant for din virksomhed.

Læs også om

Kontakt

Michael Hamann

Virksomhedschef

2016 5202 (mobil)
mijh@sonderborg.dk

Vil du starte egen virksomhed?

Vi yder særlig hjælp til iværksættere i vores datterselskab Sønderborg Iværksætter Service (SIS). Deres ydelser og kontaktoplysninger findes på SIS’ egen hjemmeside.
Ydelser i SISKontakt SIS