Salg og marketing

Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov. Derfor indledes enhver ydelse af Sønderborg Vækstråd med en briefing hos dig, hvor du fortæller vores konsulent både bredt om din virksomheds forretning, og hvorfor du tænker, at det netop er en styrket salgs- og marketingindsats, der kan øge væksten i din virksomhed. Under briefingen taler vi om forskellige muligheder, og efter mødet modtager du et debrief på mail. Debriefet fortæller, hvad vi har talt om, og det skitserer en løsning for dig. Som en del af løsningen estimerer vi også, hvad det vil kræve af tid for dig eller andre i din virksomhed. Det er nemlig vigtigt at få tilrettelagt et forløb, hvor vi er sikre på, at du også kan investere tiden til at omsætte ny viden og nyt værktøj i din virksomhed.

Når vi taler om salg og marketing, er der forskellige muligheder:

  • Kursusforløb med konkrete værktøj
  • 1:1-sparring med mentor, der vil have stor praktisk erfaring
  • Rådgivning er ekspert med specialiseret viden

I vores ydelser differentierer vi også gennemgående mellem:

  • Business-to-Business
  • Business-to-Consumer
  • Digital markedsføring

Vi har ikke oplevet at være begrænset af nogen branche. Men vi har mest erfaring med handelsvirksomheder og fremstillingsindustrien. Og der findes os forskellige tilbud til detailhandlen og turistvirksomheder.

Læs også om

Kontakt

Michael Hamann

Virksomhedschef

2016 5202 (mobil)
mijh@sonderborg.dk

Vil du starte egen virksomhed?

Vi yder særlig hjælp til iværksættere i vores datterselskab Sønderborg Iværksætter Service (SIS). Deres ydelser og kontaktoplysninger findes på SIS’ egen hjemmeside.
Ydelser i SISKontakt SIS