Samarbejde

Her kan du læse mere om nogle af vores samarbejdspartnere og finde nyttige links.

Sønderborg Erhvervsservice

Sønderborg Vækstråd indgår i et tæt samarbejde med Sønderborg Kommune Erhvervsservice for at sikre størst mulig synergi for det lokale erhvervsliv. Sammen vil vi gøre alt for at hjælpe dig og din virksomhed godt videre med konkrete udfordringer.

Kontakt Erhvervsservice på 88 72 71 70 / erhvervsservice@sonderborg.dk eller besøg dem på Rådhustorvet 7 i Sønderborg.

Markedsføringsværktøjskassen

Sønderborg Kommune har udviklet en værktøjskasse til at understøtte den enkelte virksomheds egen markedsføring og rekrutteringsindsats, hvor du finder tekster og billeder, der frit kan benyttes til det formål.

Find den her: Værktøjskasse.

ACmatch – find ledige akademikere

ACmatch er et rekrutteringsværktøj som gør lettere for virksomheder at finde og komme i kontakt med ledige akademikere, og samtidig en god mulighed for akademikere at gøre opmærksom på sig selv overfor virksomhederne .

Alle akademikernes CV’er i databasen er ensartede og lever op til kvalitetskrav, således at virksomhederne let kan få et overblik over de kandidater der matcher virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft.

Kandidaterne kan kontaktes direkte af virksomheder eller ved kontakt til virksomhedsservice i jobcentre i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Tønder, som vil formidle den videre kontakt. Virksomhedsservice tilbyder også hjælp og vejledning til søgning af kandidater.

Virksomhedsservice i Sønderborg kan kontaktes på telefon 8872 4031 eller per mail: virksomhedsservice@sonderborg.dk

Vækstfonden

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som skal være med til at fremme vækst og fornyelse i små og mellemstore virksomheder. De hjælper dig med at finansiere alle typer forretningsudvikling.

Vækstfondens erhvervskundechef Pernille Puck og Porteføljekundechef Jesper Piil Larsen får fra den 5. november 2018 fast månedlig kontordag hos os i Sønderborg Vækstråd, hvor de er klar til sparring om finansiering og kapital. Du kan booke et møde Pernille eller Jesper hver den første mandag i måneden.

Vejledning om kapitalfremskaffelse

Pernille Puck er erhvervskundechef og Jesper Piil Larsen er porteføljekundechef hos Vækstfonden i Vojens, hvor de bidrager med risikobetonet finansiering. De har mange års erfaring inden for finansiel rådgivning, strategisk sparring og vurdering af erhvervsvirksomheder i alle størrelser, faser og udfordringer.

Book et møde med Penille Puck, ppu@vf.dk / mobil 2323 0014 eller med Jesper Piil Larsen, jpl@vf.dk / mobil 6170 8921.

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177