Samarbejde om lokal erhvervsfremme

Foreningen Sønderborg Vækstråd er din lokale indgang til erhvervsfremme. Men vi kan kan ikke alene sikre den bedste service til de lokale virksomheder, så vi har et tæt samarbejde med centrale organisationer, hvor der er masser af kompetente specialister at trække på – for at hjælpe dig og din virksomhed bedst videre.

Sønderborg Kommune Erhvervsservice

Går dine udfordringer på byggetilladelser, erhvervsgrunde, tiltrækning af arbejdskraft eller lignende, så kan vi også hjælpe dig videre i forhold til den rette kontakt i Sønderborg Kommune. 

Eller kontakt Erhvervsservice på 88 72 71 70 / erhvervsservice@sonderborg.dk eller besøg dem på Rådhustorvet 7 i Sønderborg.

Markedsføringsværktøjskasse

Sønderborg Kommune har udviklet en værktøjskasse til at understøtte den enkelte virksomheds egen markedsføring og rekrutteringsindsats, hvor du finder tekster og billeder, der frit kan benyttes til det formål.

 

Find den her: Værktøjskasse.

ACmatch

ACmatch er et rekrutteringsværktøj som gør lettere for virksomheder at finde og komme i kontakt med højt uddannede ledige. Kandidaterne kan kontaktes direkte af virksomheder eller ved kontakt til virksomhedsservice i jobcentret. Virksomhedsservice tilbyder også hjælp og vejledning til søgning af kandidater.

Virksomhedsservice i Sønderborg kan kontaktes på telefon 8872 4031 eller per mail: virksomhedsservice@sonderborg.dk

Erhvervshus Sydjylland

I 2019 blev Erhvervshus Sydjylland etableret som hele Sydjyllands videns- og kompetencecenter for erhvervsudvikling, hvor der bl.a. er hjælp at hente til kompetenceudvikling og virksomhedsforløb. Vi kan hjælpe dig godt videre til den rette specialist.

 

Vækstfonden

Få vejledning om kapitalfremskaffelse: Erhvervskundechef, Pernille Puck og Jesper Piil Larsen, porteføljekundechef, hos Vækstfonden i Vojens giver sparring risikobetonet finansiering og kommer regelmæssigt hos Sønderborg Vækstråd. De har mange års erfaring inden for finansiel rådgivning, strategisk sparring og vurdering af erhvervsvirksomheder i alle størrelser, faser og udfordringer.

Book et møde med Penille Puck, ppu@vf.dk / mobil 2323 0014 eller med Jesper Piil Larsen, jpl@vf.dk / mobil 6170 8921.

Ellegårdvej 36 | 6400 Sønderborg
CVR nr. 35433945

info@sonderborg.dk
+45 7930 6177