Tak for indmeldelse i Sønderborg Vækstråd!

Vi er glade for, at du har valgt at melde din virksomhed ind og på den måde støtte vækst og udvikling i Sønderborg-området. Vi håber til gengæld at kunne give din virksomhed fordele til egen vækst og udvikling. Sønderborg Vækstråds styrke er det fællesskab, der er mellem virksomhederne. Sønderborg Vækstråd er erhvervsforening, der udelukkende fokuserer på Sønderborg-områdets erhvervsudvikling, og vi er den erhvervsforening, der samler områdets virksomheder på tværs af brancher og størrelser.

Din virksomhed bliver også en del af vores medlemsdemokrati. Vi inviterer dig til vores årlige generalforsamling, hvor medlemmerne bestemmer, hvem – blandt dem selv – der skal sidde i vores repræsentantskab. Sønderborgs borgmester er født som formand for repræsentantskabet, men ellers er det et ligeværdigt forum for erhvervsudviklingen i Sønderborg-området. Generalforsamlingen finder sted i slutningen af april måned, og du vil modtage en indkaldelse i starten af april.

Årlige kontingentsatser
virksomheder/organisationer/myndigheder:
med op til 49 ansatte – 1000 kr.
med 50 til 99 ansatte – 2000 kr.
med 100 og flere ansatte – 3000 kr.

Vedrørende behandling af jeres data
Sønderborg Vækstråd respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Oplysninger vi indhenter fra jer:

  • Virksomhedens navn
  • CVR/Pnr.
  • Kontaktperson
  • Mailadresse
  • Telefonnummer
  • Antal ansatte

Ved at udfylde indmeldelsesblanket, giver du Sønderborg Vækstråd samtykke til at kontakte din virksomheden ifm. erhvervsrelaterede nyheder (arrangementer, nyhedsbreve m.m.). Her forsøger vi løbende at give dig fordele i form af viden, data, arrangementer og andre aktiviteter sammen med opdatering på vores fokusområder: SMV’er, iværksættere, uddannelser i Sønderborg-området og rekruttering af kvalificeret arbejdskraft. Vores hjemmeside bliver løbende udbygget med information og ydelser, så den vokser som ressourcebase for mindre og mellemstore virksomheder.

Jf. persondataloven, har du indsigts- og indsigelses ret, samt ret til at alle dine data bliver slettet. Hvis du på et tidspunkt vil tilbagekalde denne samtykke, er du velkommen til at kontakte Sønderborg Vækstråd på e-mail info@sonderborg.dk.

Har du brug for yderligere informationer, er du velkomment til at sende e-mail til info@sonderborg.dk.